Vem är jag?

Här finner ni inspiration om kost, matlagning, konsten att äta och träning!

Jag är ingen faktabok utan jag kommer först och främst utgå från mig själv och hur jag mår. Ni kommer få följa med på en del experiment jag tänker göra med min kost och kropp, inget farligt utan mer för utbildningssyfte.

Jag är en småbarnsmamma som överåt alldeles för mycket lakritsbilar och pasta med ketchup under båda mina graviditeter och det är dessa envisa kilon jag sliter med nu. Dessutom är jag en belöningsätare och känsloätare, detta är mina laster.

Efter många år av frivillig svält, jojo-bantning och ett och annat diet-piller så inriktar jag mig numer på lågkolhydratkost eftersom det fungerar för mig som livsstil och det är den kost jag mår allra bäst av. Detta tillsammans med vardagsmotion och träning är för mig och min kropp balans.
Jag är sötare utan socker! Det tror jag att de flesta är!

Följ gärna med mig på min resa att bli Dipl. Kostrådgivare hos Anna Hallén, jag börjar plugga till hösten och det ska bli så roligt! Jag längtar verkligen!
Låna mer än gärna recept och vid publicering länka då tillbaka till mig, tack!
Alla fotografier på denna sida tillhör mig, lånar ni, referera då fotograf, länka gärna hit, Alla foton är tagna av mig om ej annat anges, iPhone4 samt Canon EOS. 

Kramar Mickan