Monday, February 25, 2013

Ny dag, nya möjligheter!

Hej min vän,

Har du något roligt planerat denna veckan? Har du haft en fin helg?

Vi har hunnit en hel del idag, en frisk PW i vårvädret, lekt med play doh (halshuggit grisar och mosat hjärtan), lagat lunch, ritat, myst och dagens höjdpunkt jag lät min dotter på 16 månader (idag, grattis mammas älskling) att hjälpa mig baka små pajer till imorgon kväll. Det hamnade nog mer blåbär i magen än i formarna, men kul hade vi!

Återstår att se hur de smakar senare och jag återkommer med recept senare.

Jag och ketos? Hur går det? Det går så där idag! Jag ligger mellan 4 och 8, inte optimalt eftersom jag strävar efter högre. Men det får gå, det är ny vecka idag och nya tag! Helgens små utsvävningar ger sig till känna och jag är lite missnöjd med det, missnöjd för mig brukar resultera i småätande, vilket sen resulterar i illamående och ångest!

Så jag har satt mig själv på småätar-förbud! Haha! Jag längtar efter träningen ikväll, få svettas och rensa skallen lite!

No comments:

Post a Comment