Tuesday, March 26, 2013

Tisdag, already?

God morgon fina du,

Här vaknade vi redan klockan 06.00 och jag var sannerligen mer död än levande trots att jag igår somnade i soffan i min sambos knä redan runt 22.

Nu, fyra koppar kaffe senare är jag tillbaka till mitt "levande" jag! Barnen leker, Polly försöker bjuda lillebror på låtsas mat, funka inte så bra så han fick ett uppstoppat får istället med repliken "Där Muuu" så himla gölligt att jag spricker!

Min kära fina träningskompis, ja vän annars också då =) har tyvärr varit sjuk en vecka och jag har tappat lite motivation att åka ner själv till gymmet. Jag har fått in lite intervaller med syrran och igår fick jag mig en spark i röven så att säga, så jag åkte ner och körde easyline tillsammans med henne! Det känns idag att jag legat på latsidan det sista! Härliga träningsvärk! Mina squats fick jag även gjort inbakade som en step-bräde övning, blev fler än jag "ska göra" men det är ju bara bra, nice ass here we come, haha!!

Jag börjar känna att mina armar börjar forma sig mer och mer, skönt att det finns muskler där under all hud!

Jag har dessutom passerat mitt senaste delmål och är nu nere på 60-talet på vågen!!! Tänk att man kan bli så glad för något som blir mindre!!! Jag har fortfarande en ganska lång bit kvar tills jag är där jag vill, men skynda långsamt och stressfritt kör jag på, det funkar! Det är viktigt att man inte stressar, vare sig med träning eller annat då blockeras det parasympatiska i kroppen och du förbränner därför mycket mindre.
Jag återkommer med en förklaring om just det parasympatiska en annan dag!

Hoppas du får en underbart fin tisdag, nu ska jag klä på barnen och vi ska gå ut och njuta av solen, promenad och lekpark med min Lillasyster! ❤

2 comments:

  1. På fredag då jäklar gäller det! för nu är vi friska! tjohoo! så då kör vi stenhårt =D

    ReplyDelete
  2. bra jobbat huney! Då har det hänt massor på kort tid =)
    Och vekar hända lite här med, helt plötsligt får jag på mig mina svarta bxor från barnavdelningen och de sitter inte ens tight, nästan tvärtom, tjooho!

    Nästan skönt att jag fick den där magsjukan och en spark i arslet haha

    ReplyDelete