Saturday, February 23, 2013

Celsius

Tjena på dig,

Vet du idag drog jag och Linnéa till gymmet vid 10.30 när våra män vaknat och så körde vi vår styrka och sen intervaller på det. Jag gav mig fan på att kötta och köra slut på musklerna, så vi höjde nästan allt ett snäpp (ca 7kg+) och jag är nöjd! Jag körde dessutom det dubbla på magövningarna då jag tycker att det är där det går långsammast just nu (eller så sitter det i huvudet).

Intervallerna har vi ökat och kör nu på 12:an med de sista två på 13, bara för det där lilla extra!

Efteråt så testade vi en sån där celsius som alla snackar om! Vi delade på en! Som tur var! Shit jag blev som värsta duracellkaninen i en halvtimme minst! Den smakade helt okej, vi testade apelsin.

Jag gillar inte att stoppa i mig vare sig "fejk"-energi eller proteinpulver egentligen mest för att det inte är naturliga sötningsmedel i dem, men undantag händer även för mig. Kanske att jag börjar ett pass med en halv celsius nästa vecka för att kanske kunna ge det där extra?! Vi får se!

Vad tycker du om tillägg i form av vitaminer, pulver och dryck?

Jag bjuder på en bild från tidigare, på två speedade nytränade och svettiga damer i sina bästa år! (Hoppas det är okej Linnéa) :)4 comments:

 1. Haha!! Vilken fin bild :) den bjuder jag på :)

  ReplyDelete
 2. Nja, jag kommer nog hålla mig undan Celsius ett tag till. Verkar som folk blir beroende av dom och det vill jag inte...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jag tänker nog inte testa igen, nu har jag provat så jag vet... Det räcker för mig :)

   Delete