Saturday, February 16, 2013

CXworx-premiär

Idag när vi kom till gymmet jag och Linnéa och var taggade för styrka och intervaller då slängde Stefan (en av ägarna) till oss varsitt gummiband och hänvisade oss till sal 1.

Ja det är ju bara att vara öppen för nya grejer så vi hoppade in. Lill-syrran min håller på och utbildar sig till CXworx instruktör, så vi fick vara lite försökskaniner tillsammans med två andra grabbar. Det var helt klart ett tufft pass, jag har ingen direkt bålstyrka än efter mina täta graviditeter och inte heller den styrkan jag kan önska i resten av kroppen heller, men jag kämpade på, svettades som en tok och svor över min koordination gång på gång. Den där jädrans plankan alltså, resten gick bra och bäst för oss som är småbarnsföräldrar är att passet bara tar 30min från början till slut. Det är ju inte alltid så lätt att komma loss en längre stund.

Detta tänker jag definitivt vara försökskanin på igen!
Nu längtar jag lite smått efter easyline-passet på måndag, imorgon blir det vila. Tror jag.

Har du gjort något kul idag?

No comments:

Post a Comment