Friday, February 15, 2013

Ny bloggadress

God kväll min vän,

Haft en fin kväll?
Jag borde som vanligt sovit för längesen! Blev så att jag fastnade framför datorn (igen!) med hemside-fix! Nu har jag flyttat bloggen till min egen domän! Den ligger alltså just nu på www.blogg.kostologik.se men ni kan fortfarande använda kostologik.blogspot.se ni flyttas till rätt sida ändå :) eller jag ska inte ta åt mig äran förresten, för det var min kära sambo som flyttade lite koder och bös för att få den till rätt adress, så nu fungerar det iallafall, jag hade slängt ut datorn tror jag.

Jag gjorde sån mumsig mejerifri middag idag, jag delar med mig imorgon! Du är säkert lika trött som jag?

Vet du vad det bästa är? Om du vill nå mig så finns jag numer även på info@kostologik.se

Har du fått någon speciell uppvaktning idag? Jag fick sån fin bukett blommor av min man och imorgon har vi fixat barnvakt, så ska vi på dejt!

Kram och god natt!

No comments:

Post a Comment