Monday, February 18, 2013

Ny vecka!

God eftermiddag min sköna,

Har du haft en bra dag än så länge?
Min dag började med att frukostmysa med min lillasyster och barnen. Alltid mysigt med sällskap! Vi borde egentligen umgås mer än vi gör men med olika scheman och måsten så får vi ta tillvara på de tillfällen som ges. Vi ses ju trots allt som oftast på gymmet, men lite egentid uppskattas alltid ❤

Frukost till mig blev ägg, gurka, avokado, salami, majonäs och kaffe. Syrran åt nästan samma fast även banan och gröt, hon är ingen "lchf-are" men äter rena produkter.

Ska bli intressant att kunna dela erfarenheter och kunskap sen när jag gått färdigt min kostrådgivarutbildning, då hon pluggar till hälsocoach!

Ikväll blir det easyline med lite inbakade CXworx övningar! Ska bli sjukt kul! Jag är taggad!

Jag börjar fundera på om det verkligen egentligen är hälsosamt för mig att träna?! Jag får så maniska tankar att jag ska pressa mig själv till det extrema och att jag börjar tänka "shit nu har jag inte gjort något mer än en rask promenad idag". Hm fast kanske är det bra att jag är medveten om att jag tänker så, jag har nog den där spärren ändå. Gu va knäpp jag är ibland!

Eller är det någon mer än jag som tänker så ibland?
Vad är er favoritmotion?

Åh vad ont i huvudet jag har idag! Jag skyller på dålig sömn, katter mellan benen och chokladkakan igår!

No comments:

Post a Comment