Friday, February 22, 2013

På rätt spår!

Hej fina du och äntligen fredag,

På bilden nedan så är det två veckors mellanrum. Första veckan var jag ganska liberal men tränade fyra gånger. Andra veckan har jag strävat efter ketos och därmed undvikit en del mejerier. Jag har använt majonäs som "sås" istället för grädde och jag har tränat tre gånger än så länge, fjärde passet för denna vecka blir imorgon!

Jag har också ökat min dagliga dos av kokosfett, dels för förbränning och mättnad.
Jag kan inte påstå att det har varit jobbigt eller slitsamt denna veckan och jag har mått bra. Idag tränade jag dessutom på fastande mage, vilket gick jättebra!

Ketos idag efter träningen låg på 8 nästan!

Jag måste erkänna, jag har under dessa två veckor sammanlagt druckit ca 1 flaska vin, 1öl (ja vet, inte bra!) och jag har fått i mig en del choklad...... Men just chokladen straffade mig, sockerkick och sockerdipp... Inte kul!

Har du några planer inför helgen? Är du strikt vardagar och släpper loss på helger, eller samma rätt över?

Jag skulle bli jätteglad om du lämna några ord innan du fortsätter med ditt, jag vet ju inte vem du är :)

KramarNo comments:

Post a Comment