Tuesday, February 26, 2013

Pigg som en mört!

God morgon sötis,

Hur mår du? Hoppas du har vaknat lika pigg som jag?

I går kväll innan träning hade jag gått in i optimal ketos (keeeeTÅÅÅs) som min syster säger!

Så igår åt jag ägg med majonäs till frukost tillsammans med en kokoslatte. Till lunch blev det avokado, ost och ägg med majonäs, lat jag vet....... Det är så tråkigt att laga någon varm lunch till mig när lillan har rester att äta.
Ett mellis nötter till kaffet. Jag provsmakade även alla smetar jag bakade igår!!

Igår kväll gjorde jag köttfärssås, som jag åt med avokado!

Så 1 timme efter matintag så låg jag i optimal ketos! Jag som trodde jag var på andra änden av stickan......

Hur går det för dig? Känner du dig piggare nu när det är mer sol ute? Eller hur har du det hos dig?
Kramar4 comments:

 1. När du säger att du ligger i optimal ketos, vad menar du då? Som jag fattat det är optimal ketos mellan 1,5-3 mmol/L och sen är det svältketos. Strävar du efter mörkaste?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej det mörkaste strävar jag inte efter, jag försöker hålla mig mellan 4 och 8 men inte högre än så, det funkar ite för mig jag är vrålhungrig på högre ketos så ja blir som ett monster. Jag tycker jag mår som bäst när jag ligger där runt i kring. Hur gör du? Vilket strävar du efter?

   Delete
 2. Jag vill ligga upp till 4. Märkte att jag blev trött vid den nivån så inte högre. Men det verkar som att några mår bra vid högre nivåer. Eller så blir det bakslag senare. Fast jag har det besvärligt att ens hålla mig i ketos nu, får inte till kosten riktigt. Men idag nytt försök! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag tyckte att i början gick det bra och lätt men nu är det lite segt hur man ska lägga upp maten. Jag åt tillexempel smörstekt brysselkål med avokado i går kväll och det häll mig kvar i ketos 4 men när jag tidigare åt lite grädde i såsen så hoppade jag ur helt. Det är nog olika vad olika kroppar reagerar på. Hoppas det går bra :)

   Delete