Sunday, February 24, 2013

Sociala medier!

Idag när jag loggade in på Facebook så dök det upp massa reklam av någon lustig anledning, jag avskyr när det händer och jag har försökt blocka sånt där men det går ju inte med allt.

Idag dök den här upp..... (Se bild nedan)
Och det gjorde mig så förbannad att jag skrollade genom nästan alla kommentarer och man blir rädd alltså för att människor tror att sånt där fungerar..... När ska folk inse att det inte finns någon "quick fix" för att bli smal, snygg osv osv osv.......

Inget hälsosamt sätt överhuvudtaget! Vilket tyvärr tog även mig ett tag att upptäcka....

Jag predikar inte lchf just för att jag valt det som livsstil men jag försöker pusha för vardagsmotion och dra ner på socker/gluten när bekanta och vänner ber om råd. Man måste ha viljan själv och den kan man endast bestämma över själv.

Jag tappar ibland tålamodet och vill klippa bort alla gravidkilon med en sax (haha!!) men jag vet bättre, det finns inget snabbt sätt och man får heller inget utan att kämpa. Vad som sporrar mig är min otroligt fina familj! Jag har min sambo, mina barn, min syster, mina morföräldrar, min svägerska, mina svärföräldrar och mina otroligt peppande fina vänner, alla ställer upp pushar och peppar eller delar med sig av några fina ord då och då ❤

Det är viktigt med ett bra "nätverk" så att man de där motiga dagarna ändå håller sig på rätt spår! Underskatta inte dina nära och kära!

Jag vet att ni är några av mina nyfunna "instagram-vänner" som läser min blogg och jag vill tacka er så mycket för att även ni peppar, hejjar och tror på mig när jag ibland inte gör det själv!

No comments:

Post a Comment