Tuesday, March 5, 2013

2% kolhydrater

Hej hej fina du,

Hur har din dag varit?

Jag har nästan nollat mina kolhydrater procentmässigt idag! Känns bra, inte så svårt eller jobbigt som jag trodde men efter vår promenad tidigare så kände jag mig riktigt slö! Så slö och trött att jag faktiskt somnade på soffan tillsammans med min son i en halvtimme. Jag tror att det beror på att jag nästan nollat och att jag sovit dåligt. Vi får se imorgon om det känns bättre efter att ha sovit..... Om inte så tänker jag gå tillbaka upp till vad jag brukar äta.

Idag har jag dessutom en hiskelig träningsvärk i skinkorna det är garanterat från min löpning i söndags.

Igår kväll så körde vi 20 min löpband och 30 minuter tabata-easyline. Jag känner att konditionen börjar ta sig för även om jag slet som ett djur i går så ligger jag inte längre i fosterställning av smärta och kippar efter andan efteråt, haha!

Nu blir det lite Vampire Diaries medan min sambo är på gymmet... Mmmm.....No comments:

Post a Comment