Wednesday, March 6, 2013

Lchf och träning

God middag,

Hoppas du har det bra?
Jag är lite sen med uppdatering idag, jag tog på mig själv och barnen tidigt och så gav vi oss ut för en promenad tillsammans med min fina svägerska Anna, vi promenerade nästan hela ringleden men vek av vid stallängsskogen mot stan.

Är du en vardagsmotionerare, gymmare eller en extrem motionär?

Vet du, det är så underskattat att bara ta en promenad eller ta trappan istället för hissen. Vi människor gör det ganska enkelt för oss själva, det har väl med den tekniska utvecklingen att göra och att vi är lite lata till naturen. Vi har hiss, bil osv osv men vet ni, även om allt detta finns som hjälpmedel och är bra många gånger så är vi skyldiga oss själva att göra valet Trappa vs Hiss?! Vad tar du?

Jag har ätit lchf under hela tiden jag tränat nu efter graviditeten och jag tycker att det går bra! Det finns många som påstår att man inte kan träna utan kolhydrater, nu har jag ju motbevisat det alldeles själv, för det fungerar alldeles ypperligt att träna och äta lchf. Jag tycker att jag känner mig extra explosiv i min träning de dagar jag dessutom legat lite högre i ketos. Alltså de dagar jag varit lite striktare.
Nu fungerar ju faktiskt lchf alldeles ypperligt även för de som inte motionerar eller tränar! Jag tycker dock personligen att jag mår mycket bättre av att röra på mig! Sen gillar jag den där känslan efter träning, att jag känner mig lite duktig, haha!

Hur resonerar du?
Senare eller imorgon tänkte jag att jag skulle dela med mig av mitt träningsschema, kanske kan det hjälpa någon att se hur jag lägger upp min träning. Nu är jag inget extremt träningsfreak (haha) utan jag ligger på en ganska medel träningsnivå, det passar mig just nu. Det tar tid och samtidigt som jag vill träna så vill jag spendera tid med min familj! Under veckodagarna så tränar jag och min sambo varannan kväll när barnen lagt sig och helgen turas vi om när de sover middag :) det här upplägget funkar för oss, har du några förslag, hur gör du och din familj?

Så här trött och seg såg jag ut i morse, haha, i själva verket är jag inte vare sig trött eller seg utan hade solen rätt i ögonen :)

No comments:

Post a Comment