Sunday, March 10, 2013

Cxworx, lite balansboll och grodövningar

Hej min vän,

Jag hade ingen energi till att skriva till dig igår! Jag var helt slut, supertrött hela dagen, upp tidigt med småttingar som dessutom sovit dåligt natten innan. Sen känns det som jag nått en platå, det händer INGET knappt med vare sig mått eller kilon, jag vet att det blir så och att kroppen måste ställa in sig, dessutom vet jag att muskler väger men det betyder inte att jag tycker det är okej!

Jag kämpar som en liten gris haha klart jag vill ha resultat nu!!!!! Men icke att glömma, det tar tid! Jag vet det, jag är beredd på det, jag ska bara påminna mitt tålamod :)2 comments:

  1. Det är bättre om de får ta tid :) Du fxar det ska du se :) Bra jobbat idag! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blööö jag vet det :) men jag har inget tålamod!!! Puss på dej å tack för idag!

      Delete