Saturday, March 23, 2013

Ett nytt kapitel?

God Kväll fina du,

Jag sitter här med min bästa irländska vän i luren och försöker komma fram till bra besöksdatum för henne och hennes dotter, min lilla söta guddotter! Det verkar som om lilla Tidaholm kommer få besök över midsommar! Helt underbart! Dessutom är nog lotten vår i år igen, eftersom min underbara sambo i fjol under något svagt öl-påverkat ögonblick erbjöd att vi huserar midsommar på vår nya altan i vårt nya hus även i år :) haha inte mig emot! Jag älskar midsommar!

Nu har jag också suttit och filat på lite nya headers..... vad tycker du?
Jag bara leker med idén hur mina foton kanske ska ligga...... så svårt det där...... 


 

Idag har jag även tagit ett beslut, jag har fått chansen till ett nytt samarbete och nu har jag funderat, vänt och vridit på det och jag har nu bestämt att jag hakar på! Ska bli så roligt! Men jag vill att du ska veta att jag fortfarande är jag och jag kommer fortfarande blogga på precis samma sätt som tidigare, det är viktigast för mig och mina åsikter kommer fortfarande vara detsamma som nu.

Det är såklart LCHF-relaterat och jag avslöjar vad det är när det närmar sig 1 april :)

No comments:

Post a Comment