Monday, March 11, 2013

Hemma-blind!

Jag har nu i några dagar gnällt lite över att jag står still, att jag är på en platå! Att absolut INGET händer!!!
Jag är helt klart blind!!! För fan Michaela, sluta gnäll!!!

Det bästa man kan göra för att ge sig själv den där lilla extra pushen då är att jämföra idag-bilder med före-bilder!

Nu ser jag att jag skrivit fel dessutom på bild 1. Det var 5 dagar kvar till BF men lillen tittade inte ut förrän den 30/10-12 så där ska egentligen stå 10 dagar kvar! Pinsamt, haha!

Det är så lätt att hjälpa och peppa andra, när man egentligen behöver peppa sig själv lika mycket! Men ger man så får man!

Vet du..... Mellan första och sista bilden skiljer det nästan 18kg!!! Fatta att jag var stor min andra graviditet!!! Massa vatten och bebis blandat med kopiösa mängder pasta!!! Och ketchup........ Haha, det är ju nästan pinsamt! Fast jag skyller lite på att vi bara har 1år och 5dagar mellan barnen så jag hann inte gå ner så mkt mellan graviditeterna....

Sammanlagt gick jag upp närmare 20kg med Scott och så hade jag 6-7kg kvar från graviditeten med Polly och nu har jag 5kg kvar till mitt delmål! Jag har inte riktigt bestämt mig för målvikt än men jag tror jag kommer lägga mig runt 60, känns lagom för mina små 159cm över marken! Jag ska klara mitt delmål innan jag sätter ett datum för mitt slutgiltiga mål, kanske jag delar upp det, med ytterligare ett litet delmål! Det känns bra, jag är snart där! Nu ska jag bara komma ihåg att gå tillbaka till detta inlägg nästa gång jag gnäller!

Hur mår du idag?

No comments:

Post a Comment