Monday, March 11, 2013

Måste bara visa våra underbara godingar!

Det är klart att våra fina små pälsklingar även måste få vara med här! Jag ska idag försöka framkalla och rama in dessa två foton och sätta upp dem i hallen. Det är nog ett projekt i sig med två snuviga små barn, vi får se hur långt jag kommer, önska mig lycka till :)

I helgen har vi på Fotograf Pollypix en tema-plåtning så jag ska under veckan försöka få ordning på mitt kontor och se om jag äntligen kan få upp fotoduken. Nu när jag är hemma och är mamma-ledig så kliar det något fruktansvärt i mina fotograferingsfingrar. Tur att vi har lite inbokade fotograferingar framöver. Tema, Mode, Porträtt, Konfirmation och Bröllop! Vet du, jag och Anna skulle bli jätteglada om du gillade vår sida på facebook dessutom :) Fotograf Pollypix

Nu håller vi tummarna för att min fina kollega/svägerska och vän ska blir frisk bums så vi kan klicketiklicka!

Se, jag lagar inte bara mat, äter, leker med barn och tränar haha! Förvånad?

Hera

Hades
No comments:

Post a Comment