Monday, March 18, 2013

Hubba Hubba!!

God underbar måndag fina fina du,

Vet du.... Jag har "syndat" lite i helgen, blev en del chips i lördags kväll och lite annat! Jag har heller inte tränat kroppen så genomgående som jag önskat! Blev paus mellan onsdag och söndag! Kanske behövde min kropp det!

För idag vaknade jag med en "smal-känsla" haha!! Ja det finns tydligen!?

Jag klädde på barnen och mötte upp med syrran, skulle blivit en PW men det blåste så in i bomben att vi istället tog en fika, så mysigt och barnen njöt! Jag käkade en macka utan macka, alltså bara pålägget, det är absolut inga problem att att äta ute och äta LowCarb.
Vad tycker du? Har du svårt att fika eller äta ute?

Men till varför det är en så jädrans bra måndag!!! Jag har gått ner en storlek till på mina jeans!!! Jeansen ni ser på bilden till höger, de ramlar nu av och jag kommer ALDRIG mer kunna ha dem mer än kanske som baggyjeans med ett bälte! Haha!! Det känns alltså så förbannat bra!! Det skiljer alltså två jeansstorlekar på jeansen till höger och jeansen till vänster!!!

Så som sammanfattning, det skiljer 38 dagar mellan bilderna, på 38 dagar har jag ätit LCHF och i snitt tränat styrka och kondition varvat 3 gånger i veckan och några pw's.

Jag har fortfarande en lång väg att gå tills jag är där jag vill vara, men jag har inte bråttom, varje delmål jag når ger mig mer motivation! Mitt mål är att bygga upp min kropp inifrån och ut, att stärka den och samtidigt bli av med en del daller och gäddhäng. Jag vill helt enkelt vara en pigg och glad mamma som orkar leka, busa och springa runt som en tok med mina småttingar! Det är viktigast för mig! Sen att det boostar självförtroendet när det går åt rätt håll, ja det kan jag inte ljuga om, för det gör det!

Så Hubba Hubba blev rubrik idag, det fick jag som svar från min älskade sambo när jag skickade en bild på mitt klämvänliga arsle :)

2 comments:

  1. Man blir ju grymt imponerad och inspirerad av framgången! :) Bra jobbat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma :) känns bra när man ser skillnad på kläderna, för man blir lite blind när man kollar själv i spegeln :) jag har en bit kvar till "irlandsvikten" om man kan säga så haha! Hoppas du har det bra!

      Delete