Sunday, March 17, 2013

Blog Award!

Söta Angelika som har en jätte mysig blogg som handlar om lchf blandat med lite familjeliv har utmanat mig med en Blog Award! Alltid kul och man får så många nya bloggtips på sånt här sätt :) och tack för dina fina ord om mig och min blogg.
 
 
 
Nu ska jag svara på 9 frågor och sen skicka vidare utmärkelsen till de 5 bloggar jag vill ska få den! Som även de ska svara på samma frågor och välja ut 5 bloggar de vill ge sin utmärkelse till!

1) Vad ville du bli när du var liten? Jag ville bli stor så jag kunde flytta hemifrån. Av alla yrken jag kunde valt så ville jag bli arkeolog och gräva ut gravar och dinosaurier i öknen, senare ville jag  nog bli veterinär men insåg att ja inte var beredd att plugga så länge.

2) Vad är du idag? Just idag är jag hemma och är mamma-ledig med mina två små änglar. Jag jobbar som fotograf när tiden finns till och även så jobbar jag extra som kock på O'Learys.

3) Vart vill du helst resa? Just idag vill jag resa til mitt andra "hem" det är Paddy's Day på Irland och där vill jag vara. Annars vil jag göra en backpack-trip runt Nya Guinea och så vill jag resa till Tibet.

4) Var ser du dig själv om 5 år? Om fem år hoppas jag att min Kostrådgivarutbildning lönat sig och att jag driver mitt eget företag framgångsrikt. Jag vill också att vi ska ha lyckats renovera det som vi vill här hemma och så vill jag fotografera mera.

5) Rött eller vitt? Helt klart rött! Jag älskar rött vin! Men inredning så får jag nog säga vitt, jag är en riktig sucker för vintage just nu....

6) Sommar eller vinter? De två senaste somrarna har jag längtat till vintern eftersom jag varit gravid. Men i år så ser jag fram emot sommaren!

7) Skog eller hav? Definitivt skog. Det finns inget mer rofyllt än att vara ute och rida i skog och mark, låta myggen suga blod (de gillar inte mig så det är högst osannolikt), lyssna på alla väsen och hur hovarna slår i marken.

8) Vad gör dig ledsen? Vad som gör mig riktigt ledsen är när människor blir orättvist behandlade och folk som har förutfattade meningar.

9) Vad är det bästa du vet? Jag är som lyckligast när mina barn skrattar och ler!  

Blog awarden skickar jag vidare till...
 
Jag måste ju bara dela med mig av min svägerskas mode-blogg! Skor, mode, foto och personligt blandat i en härlig färgskala!
 
Sofias blogg har jag följt länge, hon skriver om livet som fembarnsmamma, träning både på gymmet och effektiv hemmaträning, en super mysig blogg.

Sara är just nu mitt i en styrkemånad, läs hur det går för henne, en toppen härlig blogg som inspirerar!

Magdas blogg och instagram för den delen är verkligen inspirerande och visar hur genom härlig hon är som person!

Jag fastnade för Jonnas blogg här nu ikväll faktiskt! En fotograferande småbarnsmamma! Kika in här!!

4 comments:

 1. Aaw tack för din fina text! Ska kolla på denna utmaning imorgon för ikväll är det plugg som gäller :) Hoppas du får en fin vecka! Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack detsamma fina du! Hoppas plugget går bra! Kram

   Delete
 2. Å,så kul! Tack för dom orden...Men hur gör jag?? Haha.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihi! Du kopierar texten och fyller i dina svar på frågorna :) och sen nominerar du fem bloggar som du följer som ska göra samma sak :)

   Delete