Saturday, March 23, 2013

Livselixir!

Kaffe måste nog vara en mammas allra bästa vän?

God morgon fina du!
Mår du bra? Sovit gott?
Här har det varit lite knackigt med sömn för min del, knorrande barn, sängkrypande barn, håriga och varma kissemissar och för en gång skull en sambo som inte snarkat, lägg till en illamående "kolhydratsmage" på det! Haha jag låter som värsta pensionären! Just barnen och katterna kan jag leva med, det är inte så farligt, dessutom om 10-12 år lär jag ha problem att väcka barnen istället, haha! Magen kan jag göra något åt, vilket jag tänker göra idag! Blir inga utsvävningar alls!

Många tycker att jag är fånig, jag får höra "fy vad barnslig du är" eller klart du ska UNNA dig något gott!

Ja, jag unnar mig både det ena och det andra men när det kommer till att "unna sig" så att man senare sen mår sämre än om man inte "unnat sig" ja då kan jag inte hjälpa att fundera... "Hur tänkte du där?!"

När man "unnar sig" ska man väl må bra? Ja det är olika för alla, hur jag mår av vissa saker är ju inte samma hur du mår! Tur är väl det :)

Hur gör du?

Jag hoppas innerligt att du mår fint och att du får en bra dag!

Så här ser en trött mamma ut idag efter kaffe no 4!

4 comments:

 1. Jag tycker också att man ska unna sig något man mår bra av. Och jag tycker inte att det nödvändigtvis behöver vara något i matväg. Varför inte unna sig en behandling, massage, den där tröjan som man suktat efter eller något annat som gör att man mår bra. Känner igen kommentaren i stil med att det ska vara synd om oss som inte unnar oss socker och kolhydrater. Men det bygger ju bara på okunskap.
  Jag tycker du ska unna dig saker som du mår bra av helt enkelt :)
  Hoppas du får en fin dag :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jag försöker allt som oftast slå det ur hågen men ibland blir man bara så less på det hela. Det är liksom okej att belöna sig med sockerstinna saker men inte med annat. Precis som du säger.. Det är så synd om oss! Ja fy vad synd det är om oss som mår bra :) hoppas du haft en fin dag :)

   Delete