Friday, March 22, 2013

Sockerchock?!

Imorse så drog jag till gymmet, där jag mötte syrran så blev det en lång pw med lite intervaller. Har även gjort mina 60 squats idag! Härligt! Lite träningsvärk haha!

Sen for vi till svägerskan på fika, vi köpte med och idag hade jag ingen karaktär och tänkte där en stund, skit sak samma och stoppade i mig en chokladboll och en liten bit brownie, det var sååååå gott kan jag meddela! Men som allt som är så där sjukligt gott så finns det en baksida, jag fick ingen sockerchock denna gången men krampigt ont i magen.... Sen käkade vi köpemat till lunch, älskling pizza och jag brukat ALLTID äta sallad numer men nu blev det en pizza och så skrapade jag av fyllningen... För hur beställer man en pizza utan botten??!! Eddie (vår pizzabagare) står ut med rätt mycket som det är ändå när det gäller mig och krångla! Men ja, jag kunde inte låta bli att smaka en bit deg, för visst det är ju såååå gott, speciellt med sås på! Men degen tillsammans med kakor blev tydligen alldeles för mkt för min kropp som varit detoxad ett bra tag. Jag mår fortfarande knasigt illa och känner av en annan huvudvärk än den jag hade tidigare...

Visst är det ändå lite kul det här! Att man på sånt här sätt får reda på vad kroppen tål, klarar av och vad som är bra för just dig! Jag avstår härmed återigen helhjärtat från allt vad deg och kakor heter.....

Det är faktiskt inte värt det! Den där lilla lilla glädjen man får i munnen som sedan förvandlas till magont. Njae jag är hellre glad rätt över, äter en nöt och har en mage som inte åker över 700 hav och är sjösjuk! :)2 comments: