Friday, March 1, 2013

Min träning förr och nu

Hej min vän,

Jag är ganska lat till naturen, tanken av att springa ringleden (en led runt stan på ca 7km) får mig att kräkas! Men jag gillar att träna och power walks med barnvagnen fungerar för mig!

Förr så behövde jag inte peppa mig själv på det här sättet jag behöver nu, jag fick min träning gratis, det var min livsstil!

Jag har hela mitt liv hållt på med hästar, ridit varje dag, haft egna, ridit in, tränat och mellan 2004-2007 så jobbade jag även med att träna Hunt-hästar på Irland! Så vältränad som jag var då, kommer jag nog aldrig bli igen, tyvärr! Jag tränade mellan 5-7 hästar om dagen 6 dagar i veckan och på det sen så var det höbalar, spånbalar och annat som skulle lyftas, flyttas och staplas. Vad som är tragiskt dock är att jag aldrig var nöjd och jag tyckte då att jag var tjock! Jag vägde då mellan 50-55kg vilket är ganska lagom för mina 159cm! Mycket muskler och shit vilken kondis jag hade! Men vilken snedvriden självbild jag hade då! Jag tyckte seriöst att jag hade feta lår, stor rumpa, trots att jag drog strl 36 rätt över!

Trots att jag är större nu, så har jag en helt annan självbild, jag mår bra och jag viktminskar i min takt! Jag tränar på gymmet nu för att hålla i gång och för att jag mår bra av det!

En dag när mina barn är större och tiden och pengar räcker till så ska jag återuppta mitt häst-intresse.

Här får ni se två kollage! Ett av hur jag tränar nu, ett hur jag tränade då och sen en lustig bild på hur "liten" jag var, jag har tyvärr ingen bättre i helkroppsform och typ vanliga kläder (dessutom blond, hur fan tänkte jag där??)

Hur har du förändrats över åren?

No comments:

Post a Comment