Saturday, March 2, 2013

Instagram-snaps från igår

God morgon,

Härliga lördag morgon, eller?

Idag känner jag mig som en klubbad säl! Inte alls så där fräsch som jag kände mig igår! Jag är dessutom inte riktigt säker på om det är den där enda ölen som gett mig den här kräk-alldeles-för-mätt-jag-har-ätit-en-hel-limpa-känslan, eller om det allt i kombination..... Men efter ett par glas vin och några gin och tonic så brukar jag inte må så här, jag känner mig proppmätt fast jag har en tom mage. Hur klarade jag att äta sockerbaserad kolhydratsmat och blanda min alkohol förr? Är det en åldersgrej? Eller kanske är det så att min kropp faktiskt säger ifrån nu?

Hur som helst oavsett hur jag mår idag och är en något kramsjukare mamma än vanligt så hade vi en jätte trevlig kväll! ❤

No comments:

Post a Comment