Wednesday, March 20, 2013

Operation RUMPA!!

Hej kära du,

Jag passar på att skriva till dig nu när barnen sover middag! Jag har fortfarande hemsk huvudvärk, det kommer från nacken, tror jag sover konstigt, halva benen utanför sängen och en katt mellan benen och en vid nacken...

MEN, till mitt nya projekt: RUMPA!!!

Jag har hakat på taggen #squatgirls på instagram och ska nu alltså i 30 dagar ta mig från 50 squats till 250 squats!

Ska bli intressant!!! Nu är vi några som kör tillsammans bl.a. @linnea85 @memschi @najakw @livetmesimon och fler trillar in! Så roligt att vi är några som kan peppa varandra!
Jag börjar idag och kommer den 19/4 förhoppningsvis ha en fastare RÖV än idag, haha!

Haka på du också?
Du kan köra med eller utan vikter. Tränar du hemma så kan du fylla vattenflaskor om du inte har några vikter eller så gör du dem på gymmet. Stång fungerar även det alldeles utmärkt! Jag har väl tänkt att min älskade sambo ska få leta fram hans vikter så jag kan köra med dem så långt jag orkar!

För dig som inte vet vad squats är så ser du några olika varianter nedanför. Glöm inte att ANDAS och SPÄNN magen när du gör dem, se till att du får rätt hållning i nacke (sånt jag har min syrra till att skälla på mig för, jag är både svank och tappar nacken ofta!)

Hejja hejja NU KÖR VI!!!
(Bilder lånade på instagram #squatgirls och Google)

No comments:

Post a Comment