Thursday, March 7, 2013

Taco-sallad

God morgon,

I går åt vi typ tacos. Eller ja, jag åt sallad och min sambo i wraps med grovt ris, då han inte äter grönsaker och min dotter åt faktiskt spindelkorv igår! Allt som oftast så är det två till tre olika rätter som lagas till middag i det här huset, haha! Och nu är det inte min dotter som är kräsen :)

Min sallad bestod av romansallad, ruccola, skivade tomater (är det något jag har svårt ibland för så är det tomater) strimlad gurka, en liten hackad charlottenlök, riven ost, 2 små skivor brie och 1 trekant skrattande kon och vitlöksmajonäs. Mums!!

Hemmagjord Taco-krydda!
Receptet kommer från Recept.nu

1½ tsk salt
2 tsk chilipulver
2 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk lökpulver
1 tsk spiskummin
2 krm cayennepeppar

Jag brukar även ha i lite krossad oregano och ibland pyttelite malen gurkmeja.

Jag tycket att det är jätte viktigt att länka tillbaka till vart man hittat ett recept. Jag tycker att det faktiskt är den skyldigheten vi har som "surfare" och den respekten kan vi gott dela med oss, att länka tillbaka till ursprunget, recept eller ej. Länk eller kokbok. Jag lägger ut mina recept för att ni ska få del av dem och för att någon kanske blir inspirerad likaväl som någon annan gör det :)

Kram på dig och tack för att just du läser!

No comments:

Post a Comment