Tuesday, March 12, 2013

Underbara vänner!

Hej min vän,

Som jag sa igår, tisdagar är sega! Jag har idag byggt kojor, gjort spindelkorv, lekt häst, matat, rapat och bytt på barn! En helt vanlig dag alltså!

Men så kom min allra bästa vän Louise förbi med lunch! LCHF-såklart, Caesarsallad, hon känner mig så väl! Det är guld värt att ha så fina vänner som jag har! Barnen blir själaglada och det värmer så i hjärtat!

Hoppas du också har så fina vänner som jag? Jag har ju alltså fler vänner än Louise och ni är alla guld värda men idag så sken just Louise upp min dag lite extra! ❤

Ikväll tänkte jag bjuda på ett ärligt inlägg om hur min viktresa är och har varit och kommer att vara, med tanke på inlägget igår. Jag har fått många frågor om hur jag gått tillväga så jag ska på enklast möjliga sätt förklara senare, när mina barn sover och min käre sambo är på gymmet och svettas!

Nu... Nu ska jag steka torsk till middag! Mums! Sen ska jag fira min älskade mormor & morfar lite alldeles extra då de har Bröllopsdag idag! ❤


No comments:

Post a Comment