Thursday, February 21, 2013

14 pass senare

Hej igen,

Jag smet igår kväll ner till gymmet med Linnea och vi körde vårt vanliga pass. Styrka och tabata-intervaller. Vi svettades båda som grisar efteråt. Men vad skönt att få träna och rensa skallen lite. Bara fokusera på mig själv.

Nu har vi kört 14 pass (blandat styrka, easyline och CXworX) och en 7 intervallpass den senaste månaden. Det börjar kännas lite förändringar i kroppen.
Min sambo påpekade igår när jag spände armen att det var ju inte bara gäddhäng där längre, det fanns lite muskler haha.

Jag är långt från där jag vill vara men på fyra veckors träning är jag super nöjd.
Jag är mindre nöjd med att jag, som så många andra, är starkare i höger sida. Jag tänker på det varje gång jag tränar, jag försöker bygga upp vänster lite extra men då blir jag sne i ryggen istället. Ja, ja det kommer väl. Jag kämpar på! Igår kände jag riktig explosivitet i armar och axlar, det är iallafall alltid något.

Jag smyg-mätte lite idag och det ser lovande ut. Jag delar med mig till helgen.

Vet ni, det är inte bara träningen som ger resultat. De säger att det är 75% kost och 25% träning och jag tror faktiskt det stämmer. Många har ett mål men undrar varför de inte når sina resultat, när de tränar och tränar och sen då äter va de vill. Dra ner på sockret räcker långt och väl till en början.

Det där med ketos och träning? Jag känner mig mer explosiv i mina övningar, jag har lite mer uthållighet och jag känner mig starkare. Jag vet att jag inte är den enda som tränar i ketos, hur känner ni?

Visst är det en liiiiiten muskel där? Haha!No comments:

Post a Comment