Thursday, February 21, 2013

Ut med det gamla in med det nya!

Hej fina du,

Hur mår du idag? Gjort något kul än så länge?

Jag packade in barnen i barnvagnen efter frukosten och tog en promenad med en av mina bästa vänner idag. Vi avslutade med lunch på ett av ställena här i stan och så hoppade vi in på Lindex. Ja här i byn är Lindex liksom det största utbudet vi har.
Förvånad blev jag då jag hittade ett par snygga jeans, som jag dessutom kände för att prova! Jag provade svarta och min vän konstaterade att nu var jag nog lite feg..... Så det blev army! Rosa kändes inte som jag och inte heller leopard, tyvärr för de var snygga!

Jag har precis rensat ur fyra par jeans som är för stora (yeay!) och som jag aldrig mer ska använda så dem ska jag skänka till bättre behövande! När man är hemma och föräldraledig med lite extra foto-jobb då och då så är budgeten ganska stram vad gäller kläder till mig själv, men jag unnade mig faktiskt dessa och tyckte jag var värd dem! :)

Har du shoppat något nödvändigt eller onödigt det sista?2 comments: