Thursday, February 21, 2013

Rent slarv!

God morgon fina du,

Vi hördes inte mer igår, jag hade ärligt talat en riktig skit dag! Hela förmiddagen var bara kaos, min lille kille hade tandvärk och kolik på det och min lilla tjej var extremt mammig. Mina fina älsklingar.
Nu var det en hel del annat som tog min energi också, eller så kom bara allt över mig från tidigare. Jag tar åt mig alldeles för mycket, mer än jag orkar ibland. Då blir det så här...

Hur var din dag igår?

Jag skäms, jag slarvade med maten igår. Jag gillar inte när det blir så, jag försöker få in mina tre mål om dagen, jag fungerar bäst då!
Kaffe med kokosfett till frukost och sen åt jag ett ägg samtidigt som min lilla käkade lunch. Sen lagade jag middag till familjen, så det var mitt första riktiga mål mat igår. Kl 17 åt jag falukorv, ostsås med avokado och stekt aubergine och sallad.
Efter träningen åt jag tre kokta ägg och en sked mandelsmör.

Idag ska jag vara noga med maten! Jag har redan intagit frukost i form av ägg och kaffe, om en stund blir det lunch på stan med en väninna.

Vad ska du hitta på idag?

No comments:

Post a Comment