Wednesday, February 13, 2013

Det där med träning!

Ibland undrar man hur man ska få tiden att räcka till! Speciellt som småbarnsförälder har jag märkt! Förr kunde man ju liksom prioritera om lite granna och flytta på en del grejer, i mitt fall skjuta upp till glömska! Men nu går inte det, det är mat, blöjbyten, lek och sova som styr dagarna! ❤Helt underbart om ni frågar mig, jag gör allt för mina barn, men för att kunna göra det så måste även jag få lite "egen tid" så att jag mår bra! För vad är jag för mamma om jag inte mår mitt bästa?!

Nu har jag en väldigt förstående sambo vad gäller träning och egen tid, där är vi på samma plan helt! Våra veckor ser ut ungefär så här träningsmässigt iallafall!

Måndag, onsdag och fredag tränar jag tillsammans med min träningskompis :)
Tisdag, torsdag och lördag tränar min sambo.
De fyra första veckodagarna tränar vi efter att barnen gått och lagt sig eller innan de kliver upp! Alltså det är inte helt ovanligt att nån av oss kört ett easyline-pass 05.15 tillsammans med min sambos träningskompis Anders utöver ovanstående träningar.
Fredagar och lördagar blir när det finns tid att komma loss :)

Det finns alltså alltid möjligheter att komma loss om man planerar och om man har viljan! Men underskatta inte helt vanlig hederlig vardagsmotion, stoppa barnen i vagnen och ta en rask promenad eller haffa bästa vännen och vips har ni fått både motion och tid med varandra! Jag predikar absolut inte gymträning utan man ska göra det som passar en själv allra bäst!

Idag har varit ett undantag för vår onsdagsträning, då vi båda har andra planer för kvällen. Så jag lämnade av dottern hos L's sambo så småtjejerna kunde få leka och så drog vi till gymmet. Min lille kille fick idag följa med, han rör sig inte så mycket så han satt nöjt och tittade på medan vi pumpade lite fläsk!

Hur lägger ni upp det med träning? Tränar ni gym eller med egen kraft och vardagsmotion?No comments:

Post a Comment