Tuesday, February 12, 2013

Ugnspannkaka - Pannkakstisdag till ära!

Jag kan inte ta åt mig äran för receptet, jag har faktiskt ingen koll på vart det kommer från, det har florerat länge på nätet! Jag fick det av en bekant!

Jag avskyr pannkakor så mycket det nu bara går, ugnspannkaka funkar dock, semlor är inte heller min grej, tur är väl det för det är ingen som äter det här hemma!
Vanlig ugnspannkaka med mjöl är ett stående inslag i vår middagsmat då dottern fullkomligen älskar det och så är det bra "lära sig äta själv mat", i alla fall en maträtt som ramlar ner från väggar och inte lämnar fläckar, dessutom gillar ena katten det också, win win blir inte mycket att plocka upp heller :) hihi!


Lchf-Ugnspannkaka!
20 minuter i ugn 225grader.
Blanda 8 ägg tillsammans med 1 stor burk Keso och 1 1/2dl Grädde. Eventuellt mixa så får ni en slät smet!
Häll i smörad form.
Stek bacon, häll över smeten och strö riven ost på!

No comments:

Post a Comment