Tuesday, February 12, 2013

Vardagslyx!


Ni som känner mig, ni vet att jag älskar tulpaner! Allra mest vita!
Så igår efter ett svettigt pass easyline tillsammans med Linnéa och Syrran som gestapo-coach så drog jag med mig Linnéa på min veckohandling, tre olika butiker avklarade på mindre än 40 min, Netto hoppade vi in på innan träningen! Hem fick även dessa följa med, underbara tulpaner!

Brukar göra så att jag väntar tills reklambladen dimper ner i brevlådan innan jag veckohandlar. Jag hatar att springa runt och inte veta vad jag ska laga till middag! Så det blir enklast för alla om jag bläddrar igenom och föreslår veckans middagar, yeay eller njae, tummen upp eller tummen ner!

Dessutom har jag koll på vad som går åt vecka från vecka och vet precis vad som finns hemma... Hur gör ni?

Just nu blir det mycket ost, i mat och som mellis för mig, min käre karl tycker vi bara har ost hemma, det är som med vita hall-galgar, jag får snart inte köpa mer!

No comments:

Post a Comment