Saturday, February 16, 2013

Glädje!

God morgon fina du,

Har du haft sovmorgon idag?

Här hemma har vi varit uppe ett tag, det är precis som om barnen vet att det är lördag och då struntar i att sova på morgonen haha! Nu är ju inte kl 07 överdrivet tidigt så jag klagar inte, njuter av mys i soffan med båda småttingarna!

Kl. 10 så ska jag träffa min vän och vi ska gymma! Styrka och tabata intervaller!
Det behöver jag efter gårdagens mysiga dejt med min man!
Vi försöker få lite tid över till varandra genom att gå ut och äta/bio/lunch eller annat ungefär en gång i månaden. Det är lika viktigt att vårda relationer som att vårda sin kropp.

Vi var på en restaurang som heter Glädje igår, ligger i grannstaden (då vår lilla stad näst intill bara är fylld av pizzerior).

Maten var to die for alltså! Personalen var superduktig, en söt liten tjej hade hand om oss. Jag krånglade som vanligt lite granna och ibland är det en mindre glad servitris som då tar beställningen, men hon var faktiskt urgullig och såg till att jag fick precis som jag ville. Hoppas jag är en sån där "söt" servitris när jag serverar, haha!

Förrätt: Carpaccio med vitlök, olja och sallad (surdegsbröd).
Vi tog en förrätt vi kunde dela på, mysigare så!

Varmrätt: Timjan och Myntamarinerat Lamm med lammsky och lammkorv. Färsk kronärtskocka och till detta fick jag frästa grönsaker (palsternacka & bönor)
Åh vad jag älskar lamm!!

Dessert: Ugnsbakad chèvre med lite honung och salta rostade mandlar + svart kaffe.

1 glas Rioja till maten!

Det fanns ingen dessert på menyn jag kunde äta och det hade jag räknat med, men eftersom jag själv jobbar på restaurang (när jag inte är mammaledig) så vet jag att det mesta går att fixa. Så jag frågade tjejen lite försiktigt om de kunde fixa något och åter igen då levererade Glädje!!

Vet du, min sambo brukar reta mig ganska friskt att jag ska fota min mat, att jag blivit lite manisk över det hela... Så igår fick jag (med glimten i ögat) förbud att fota min mat! Du kan tänka dig vad det kliade i kamerafingrarna!!

Så jag bjuder dig på ett litet självporträtt (eller ego-bild, kanske passar bättre)

Ska du göra något aktivt idag?
Kram på dig!

No comments:

Post a Comment