Saturday, February 16, 2013

Ketosstix

Vet du min vän, jag testade Ketostix igår!

Jag tänkte jag skulle vänta tills på måndag eftersom jag inte varit så strikt i veckan och för att vi skulle ut och äta, men det kliade så i fingrarna att jag kunde inte hålla mig! Lika bra att testa annars får jag väl maniska tvångstankar om det, som med att fota mat, haha!

Jag trodde att jag skulle vara längst till vänster men tji fick jag, jag blev glatt överraskad att jag låg i mitten!

Jag får se om jag testar vidare efter träningen eller om jag väntar till måndag!

Om du inte vet vad ketos är så är det lätt förklarat som att kroppen jobbar med sina egna fettreserver, du bränner och förbrukar alltså av ditt lagrade fett. Googla om du vill veta mera eller så kan du vänta tills jag utvärderar min "ketos".

Vi kanske hörs senare, Kramar!

No comments:

Post a Comment