Wednesday, February 13, 2013

Inte en diet...

Hej fina du,

Hoppas du haft en fin kväll! Jag borde sovit för längesen, men min hemsida tar tid! Bloggen kommer att flyttas inom kort till min egen domän, men jag är inte överens med mig själv än om hur jag vill ha designen, haha!

Men åter till vad jag tänkte på, jag hade tänkt att ta upp en del saker som förknippas med just LCHF, eller lågkolhydrat över lag. Att det bland annat inte är en diet utan en livsstil, en kost man väljer. Att det inte bara är noll kolhydrater och massa fett utan ett sätt att lära sig äta riktiga och rena produkter/råvaror. Ja du får se längre ner på min lilla lista vad jag tänkt att babbla lite om.... Jag skulle bli jätteglad om du återkommer med dina egna tankar, erfarenheter eller bara ett hej :)

Jag har eller kommer att testa allt jag kommer ta upp själv eftersom jag resonerar som så att jag faktiskt inte skulle kunna eller vilja prata om saker jag inte har koll på. Jag vill veta hur jag reagerar på saker och hur jag mår innan jag skulle få för mig att säga "go for it"!
Jag tänker inte rekommendera något som får dig att må dåligt, det ligger inte i min natur!

Det som är så bra med kost överlag är att det är helt och hållet individanpassat, det är precis som med träning.
Det är endast ens egna omdömen, beslut och undantag som drabbar en själv.

Jag är ingen faktabok, jag kan inte lova att det som fungerar för mig fungerar för dig min vän, utan jag utgår från mig själv så får du göra en egen bedömning sen, det blir bra va?

Här är vad jag tänkt att ta upp under loppet av några dagar:

•Livsstil
•Lågkolhydratskost (rena råvaror inte bara fett)
•Sockerfritt
•Protein, fett och kolhydrater
•Balans - kroppslig balans, hormoner
•Strikt vs liberal
•Ät dig smal
•Träning
•Periodisk fasta
•Ketos
•Fällor i kylen
•Medvetna undantag och konsekvenser
•Resultat

Låter det intressant?
Jag började läsa min kurslitteratur igår kväll, himmel vad intressant! Har du läst någon av dessa böcker?

God natt och sov gott!

2 comments:

  1. Jag har läst sockerbomben

    ReplyDelete
  2. Vad tyckte om den? Jag har inte hunnit börja med den än :) kanske jag så fräckt bollar lite tankar med dig sen :) kram

    ReplyDelete