Thursday, February 7, 2013

Jag är en känslomässig belöningsätare!

Jag äter när jag är ledsen, jag äter när jag är glad och jag äter när jag varit duktig osv osv osv.

Visst är vi många som moffar i oss den där extra chokladbiten till kaffet när vi är lite nere eller ställer till med lite godare middag när vi är glada och ännu bättre när vi varit duktiga, självklart ska det firas!

Jag började med lchf januari 2012, två månader efter att min första dotter fötts. Jag hade innan detta helt fel bild av just lchf så som många har i början. Att det är en diet med bara fett, fett och fett!

Jag märkte stor skillnad på ork och jeansstorlek och att jag klarade av att behärska mitt belöningsätande på ett sätt jag inte gjort förut var ju kanon!
Jag slutade med lchf som livsstil när jag väntade mitt andra barn, min son, som gav mig enorma pasta med ketchup-cravings! Så nu januari 2013 drog jag igång igen då även min lille kille blev 2 månader gammal. Japp, det skiljer bara 1 år och fem dagar på mina fina solstrålar!

Så nu ska jag samla allt här som rör kost, mat, tankat om mat och annat babbel om lite träning och så resultat såklart! När jag nått mitt mål så tänker jag dela med mig av det!


No comments:

Post a Comment