Tuesday, February 19, 2013

Ketos och jag!

Hej igen,

Jag är lite stolt över mig själv och mitt lilla "projekt", i fredags så testade jag hur långt i ketos jag var. Jag låg mellan 1,5 och 4.

Igår så testade jag igen, inte med några större förväntningar men hamnade mellan 4 och 8. Skit bra med tanke på hur jag "syndade" i helgen! Idag testade jag åter igen, direkt efter brunchen vilket jag egentligen skulle gjort innan. Men jag låg runt 4. Så bra tycker jag! Det tar lång tid för många att nå ketos, medan det går lätt för andra. Helt individuellt.

Hur mår jag? Jag mår faktiskt bra, känner mig mest mätt hela tiden men ser ändå fram emot nästa måltid. Smaklökarna verkar ha fått sig ett uppsving! Jag märker att jag måste dricka lite mer vatten än tidigare och så är jag torr i munnen. Rapar mer än vanligt gör jag också men än luktar det inte aceton, haha! Det är nämligen vanligt att man gör det när det släpper från kroppen.

Än så länge känner jag mig pigg, har samma ork och styrka till träning. Det bästa måste nog ändå vara att man får liksom en "smal" känsla när förbränningen kickar igång. Någon mer som testat ketos som känner samma?

Vill ni veta hur jag ätit och äter för att nå ketos?

Kramar

No comments:

Post a Comment