Tuesday, February 19, 2013

Måndag & Tisdag avklarade - motionsmässigt!

Hej min vän,

Hur har ni det i snön och kylan?

Idag har jag inte fått mycket gjort inne mer än mata och leka. Vi packade istället på oss kläderna och gick ut för att skotta vår uppfart! Det var nog så tungt efter gårdagens svettattackpass på gymmet!
Jag tänkte gå en sväng med barnen men mitt i allt så kändes det så motigt, det var kallt, barn var inte med på noterna och jag värker från igår! Men som en skänk från ovan så kom en nära vän med hans dotter i barnvagn och hund förbi och frågade om vi ville hänga på en PW. Det gjorde vi! Tack för motivationen!

Gårdagens gympass bestod av uppvärmning 5minuter rask promenad på löpbandet och sen 10min crosstrainer, klättring. Sen gick vi ner och körde easyline 30/45 i ett rasande tempo med en hel del core-övningar inbakade och även lite deadball! Tack till min lillasyster som står som en ilsken gestapo och pushar oss det där lilla extra!
Idag har jag lite smått med värk, skön värk och gårdagens plankor har gett mina underarmar blåmärken och höfterna känns till och med genomtränade, skönt då vet jag att jag hade precis rätt lutning! För det är inte lätt att få nacken rätt så att det är bålen som får fokus, tycker inte jag iaf. Det är nästan så jag är lite sadistisk, jag längtar efter att känna hur det kommer värka imorgon! Då är det dags för styrka och intervaller!

Har du gjort någon träning idag? Varit ute och skottat kanske?

Jag ogillar verkligen snöskottning, men man får se det från den ljusa sidan, det är gratis motion och spänner du magen samtidigt, glöm inte andningen så kan du göra knäböj samtidigt så har du fått än mer gratis :) bra va?

Man ser ju ut som en mupp men vad gör det, vi har bara äldre grannar och bor på en större väg haha, jag bjuder på mina knäböjar och kissande hundar vid snöskottning!No comments:

Post a Comment