Tuesday, February 19, 2013

Renskav till middag

God kväll,

Hur har din dag varit?
Min har varit helt okej sen jag sist skrev. Lite städning, bebismys och sen matlagning. Idag provade jag något helt nytt, nämligen Renskav!

Jag gillar vilt, så som älg, vildsvin, fasan m.m men detta vet jag fortfarande inte vad jag tycker om. Det är dessutom 0% kolhydrater i renskav.

Det var helt okej, men inte det godaste jag ätit. Det är nog en vanegrej, fick ett annat recept med renskav av en vän, jag kanske testar det en annan dag :)

Renskav med stekta grönsaker.
4 personer

Stek valfria grönsaker.
Jag stekte zucchini, morot, lök, angelo paprika och aubergine.

Stek två paket á 225gr renskav med lite viltkrydda (jag tog för mycket, haha) häll på lite soya och häll på lite öl (inte för de som är strikta) jag använde staropramen. Koka upp och tillsätt grädde, ca 1-2dl.låt puttra några minuter.

Resten av familjen åt detta med pasta. Nästa gång testar jag nog med lchf-pasta :)



No comments:

Post a Comment