Thursday, February 21, 2013

Nattsudd

Go natt borde jag nog säga,

Du sover säkert så skönt! Jag borde verkligen sovit för längesen men jag fastnade i en konversation med min fina svägerska och sen även min söta lillasyster ❤ mest företagssnack, inget som egentligen inte kunde vänta tills imorgon! Ibland rinner bara tiden iväg!

Jag ska börja min fredag med ett pass på gymmet tillsammans med Anders, en nära vän och gyminstruktör. Vi ska köra easyline! Ska bli gött!

Imorgon så tänkte jag snacka lite om hur min ketos varit i veckan. Jag har även min lilla info-lista som måste uppdateras, så imorgon tänker jag dela med mig av vad jag tycker om protein, fett och kolhydrater!

Hoppas vi hörs imorgon! Sov nu så gott! Min klocka ringer kl 05.00, det tror jag inte din gör? Ibland undrar jag om jag är riktigt klok! Men som småbarnsförälder gör man det man kan få att få till det :)


No comments:

Post a Comment