Tuesday, February 26, 2013

Vårkänslor

Hej fina du,

Har du hunnit något idag?

Vi avslutade vår PW med en liten picknick vid lekparken. Mysigt och lillan älskar korv haha så idag var mamma poppis!
Vi bara åt, myste och gungade medan lillebror sov i vagnen i solen. Såna här dagar ger mig energi!

Vi har även hunnit med att fika/leka med farfar och så har vi bakat en sats med cupcakes till ikväll. Ikväll kommer mina Mamas på en Me & I - visning. Ska bli mysigt! Jag kommer att bjuda på "lchf"-fika of course, men även "vanligt"-fika. Där av nybakta cupcakes! Jag tvingar ingen att äta vare sig socker eller inte utan de får välja själva. Jag vet att vi är 3 som kör utan så det blir nog bra.

Det finns nog inget som luktar så gott som nybakt :)
Ni ska få se alla kakor och bakverk senare sen när jag dukat upp....

Jag, Linnéa och Elin ska baka en megastor grej sen, helt lchf och barnvänlig, du ska få se! Nyfiken?

No comments:

Post a Comment