Sunday, March 3, 2013

Det där med att träna själv!

God kväll min vän,

Jag har tankat så mycket energi denna helgen att jag står mig nog ganska länge!

Jag mutade dessutom mig själv med ett pass på gymmet, själv! Det suger bokstavligen att träna själv, jag vill röra på mig men att få tummen ur när jag är själv är svårt!

Så jag bestämde att så många minuter av tabata-intervaller jag orkar springa, så många minuter får jag också sola!

Jag är lite stolt jag orkade 25 minuter sammanlagt. 10 min uppvärmning på crosstrainern och sen var det dags för löpbandet. 5 min på nivå 10, 10 min på nivå 12, 7 min på nivå 13 och 3 min på 14. Så mycket har jag faktiskt aldrig sprungit så intensivt förut! Så jag är sjukt nöjd med min själv!

Imorgon blir det mer träning men med Linnéa :) gött!

Så på 35 minuter så lyckades jag alltså belöna mig själv med 25 minuter solning.

Toppen eller hur! :)

4 comments:

 1. Shiiit, det va snabbt må jag säga. Gör varken jag eller Johan...Du får ta med oss på löpbandet ser vi! Ha det bra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det blir nog inte riktigt så snabbt fler gånger, jag eftersvettades i minst tre timmar efteråt och kände mig kräkfärdig nästan lika länge... Vi brukar köra 10-15 min på nivå 12-13 efter styrkepassen men idag har jag lidit rejält.. Kram

   Delete
 2. Fast är man inte löptränad och van att lägga sig runt sin maxpuls så är det ju snor -bra. För du måste varit och nosat på din max om du inte till och med la dig där. Där orkar jag inte ligga länge. OCH då har jag kört spinning i 18 år!!!! Så det får du va gräsligt nöjd med må jag säga....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla du, ja jag är sjukt nöjd, det sista var det bara hjärnvilja för det var knappt jag orkade. Ja jag maxade garanterat och värken är dessutom 10ggr värre idag haha!
   Du får gärna berätta mer om TRX (heter det så?!) en dag, det låter intressant :)

   Delete