Sunday, March 3, 2013

Söndag och vi har sol!

Trevlig söndag önskar jag dig,

Hoppas du har haft en fin dag än så länge!

Vi har hunnit vara hos ett par vänner på lekträff med våffel-brunch (jag åt ägg-smör) mycket trevligt och alla barnen, hela fem stycken busade gärnet, eller ja vår son som är yngst sov mest :)

Nu har vi städat av det värsta och mannen min är på gymmet, vi byts snart i dörren, jag ska ta mig till gymmet själv idag! Var är min motivation? Jag mutar just nu mig själv med att om jag springer intervaller i x-antal minuter så får jag sola i x-antal minuter som belöning, haha!

Igår intogs detta till lunch (övre bilden) och kvällsmat (undre bilden)!

Ikväll kommer även recept på förrätten från i fredags och pepparrotsåsen likaså!

Hoppas du har en fortsatt fin söndag!
Massor av kramar och tack för att just du läser!No comments:

Post a Comment