I fredags så testade jag en liten ny variant av mina fyllda bacon wienerbröd. Recept kommer en annan dag på dem :)
Tanken var att jag skulle gjort ostkorgar till fyllningen, men tiden fanns liksom inte.
Så det blev köpta krustad-brön istället, helt sockerfria men dock gjorda på vetemjöl.
Byt ut dem mot ostkorgar om ni känner att ni inte klarar av den lilla mängden gluten.
Jag gjorde även två fyllningar. Då jag och svägerskan älskar kantareller men inte våra karlar. De älskar däremot bacon så ja.... det blev två fyllningar, haha! Just det och så en tredje liten version till min lillasyster som ska vara krångligast av alla (haha), skämt å sido hon är laktosintolerant, så hon fick kantareller utan laktos-produkter i :)
Kostologik's Kantarellfyllda krustader/korgar
2pers
2dl rensade kantareller
1 liten charlottenlök
1 klyfta vitlök
vitpeppar, svartpeppar, muskot
3 msk creme fraiche
Stek lök, kantareller och vitlök i riktigt smör, krydda och rör sedan ner creme fraiche, koka upp, ta av och servera i dina krustader/ostkorgar.
Kostologik's Smokey Baconfyllda krustader/korgar
2 pers
1 paket bacon
1 klyfta vitlök
1 msk smokey extrakt (renee voltaire har) jag använde dock O'Learys smokey BBQ-sås eftersom ingen av grabbarna äter lchf.
vitpeppar, svartpeppar och cayenne
3 msk creme fraiche
Stek bacon tillsammans med vitlök och kryddor och rör sedan ner Smokey-såsen tillsammans med ceme fraiche. Koka upp och servera i dina krustader/korgar.
Super enkelt men så himla gott!
Hihi men gott var det iaf! ^^ <3
ReplyDeleteAh :) det var nog dessutom dina plockade kantareller :)
Delete