Monday, March 4, 2013

Ny vecka... Igen!

God morgon fina du,

För du vet om att just du är fin hoppas jag!
Ibland behöver man höra det och ibland behöver man lära sig att ta in komplimanger! ❤

Ny vecka och denna veckan ska jag försöka nolla mina kolhydrater så gott jag kan, jag använder appen shape-up för att hålla koll lite lättare.

Jag ska även testa att ta bort nötter ut min kost och se vad jag får för resultat!

Det blev ingen bild-mått-uppdatering i fredags, jag var helt enkelt inte i balans eller överens med mig själv så jag struntade i det, en dålig dag med självkänsla helt enkelt! Men vi har alla såna dagar till och från, men 1cm över stuss och 0,5cm på midjan. Inte riktigt vad jag önskat men bättre än inget :) vikten var plus-minus-noll efter helgens utsvävningar, så bra det också antar jag. Jag har ju som sagt ingen våg hemma, jag blir manisk (!!) och testar hela tiden, men jag hoppade på Linnéas våg igår (haha)

Nu ska jag alltså testa att nolla och se hur ketos fungerar under denna veckan :)

Något speciellt du undrar?
Ha en fin dag så hörs vi senare, nu ska jag försöka ta tag i de mystiska el-felen vi har i vårt nya hus.....
No comments:

Post a Comment