Thursday, March 7, 2013

Shirataki-Fettuccini 0,4gr/100gr

God kväll min vän,

Jag fick hem ett paket med Shirataki-nudlar i fettuccini form från www.Bodystore.se igår, med endast 0,4gr kolhydrater per 100gr!! Idag lagade jag Carbonara till middag!

Som den lilla pastagris jag är så tänkte jag att det kunde vara bra med något substitut ibland, ett annat alternativ till zucchini-pasta. MEN......! När jag öppnade påsen så tyckte jag att de luktade som rutten bläckfisk med en liten hint av typ hönsgössel, haha! Jag som är drottningen av vekmagad klarade knappt av att skölja dem i vatten.... Lääääänge sköljde jag dem i hopp om att de skulle smaka bättre!

Men jag har så svårt att äta något som en gång fått mig att vilja kräkas! Ja ni som provat hör ju hur vekmagad jag är, eftersom många av er finisar på instagram påstår att de inte luktar så farligt så har jag dragit slutsatsen att det är nog jag som är känslig, haha! Eller....?! Min käre sambo kände också lukten direkt när han klev in genom dörren...

Så när de var färdigkokta så gjorde jag Carbonara.... Alltså de gick att äta, konsistensen påminner om bläckfisk, lite gummiaktig.... Men lukten satt kvar i bakhuvudet och jag klarade faktiskt inte av att äta upp.... Så nu sitter jag här i soffan med en sovande son på bröstkorgen, Vampire Diaries på tvn och så drömmer jag lite om taco-resterna som finns i kylskåpet... MEN.... Jag ska inte äta så här sent....

Har du provat dem? Tyckte du om dem? Har du provat sjögräsnudlar? Jag fick ett tips av fina Fridalchf på instagram att testa dem, så det ska jag göra en dag :)

Kram på dig och hoppas du haft en fin dag!2 comments:

  1. Jag har testat dem fast i nudelform. Äcklig doft men blev skitgoda när jag "stekte" dem i lite sås jag skulle ha till maten!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Åh det ska jag prova nästa gång! Många som säger att de är okej stekta :)

      Delete