Friday, March 8, 2013

Underbara fredag!

Hej min vän,

Vilken fin dag!!! Och fredag dessutom!!!
Underbart!!!

Vi hörs lite senare idag, men vi har njutit av solen jag och barnen! Idag hade vi mätning & vägning inbokat för de små men innan det så tig vi tillvara på solen och gick ringleden i ett jädrans raskt tempo, jag svettades som en gris i min för varma jacka och solbrillorna satt inget bra heller, antagligen på grund av svetten som lackades i pannan haha!

Efter Bvc så hälsade vi på barnens moster på gymmet, medan min dotter P och moster mellismyste så passade jag på att springa 15 minuter tabata-intervaller med sällskap av min lille son S som hejjade på mamma samtidigt som han gnagde på sin skallra! Älskade barn! ❤

Vi avslutade den här mysiga förmiddagen med att investera i en "skinn-jacka" till P och ett par pilotglasögon, hon var sjukt mallig när hon fick välja vår-jacka själv!

Vet du, jag är så opepp just nu så det inte är sant! Bröstkorgen har minskat med ytterligare 2cm sen sist MEN stuss och navelmått förblir samma och höger vad är 0,5 större än sist?! Haha sne eller vad?!

Jag älskar känslan av att träna men nu funderar jag starkt på att ta en veckas vila och se om "endast" lchf gör någon skillnad, många påstår att träning stannar upp viktminskning?! Jag vet inte, återstår att testa! Dessutom har jag varit väldigt strikt denna veckan..... Suck!

Tips mottages gärna!

No comments:

Post a Comment